Searching in in the area

This listing is not available anymore!

MAPA
STREET VIEW

O nehnuteľnosti

Adresa: Bulíkova 11, Bratislava 82101
Separate bedroom
Voľné od 20.05.2020

Last update: 20.5.2020

Koho hľadám

Pre muža alebo ženu, maximálne. 1 osoba.

CENA & KONTAKT

Price for 1 person(estimate) 230 €
Zobraziť kontaktné údaje
Private owner
adamkk
kuceraadam9 zavinac gmail bodka com
0944479775

Ďalšie info

EnglishAutomatically translated from Slovak [beta]

Dám for rent separate nepriechodnú room in 3-room flat vhodnú for one person. Room is furnished closet, 140 cm bed, table and policou. Flat is located on start of Petržalky, Bulíkova street., in nearby ekonomickej univerzity. Core is delené on separate bathroom and WC. Flat has big glass loggia, big equipped kitchen, cellar. In nearby area Tesco, LIDL and easy accessiblity everywhere to the city. Monthly rent with utilities and internet 230 €. Deposit 1 monthly. rent. Nasťahovanie possible immediately.

Area rooms: 12m2

Monthly rent with utilities and internet: 230

Refundable deposit: 230

Street: Bulíkova

On flat zatiaľ living two pracujúci guys in veku 25-30 years, každý has separate room. We're looking for pohodového človeka, which is vie normálne správať and vie in sebou also občas upratať. Flat is fully equipped, in ponúkanej room is located bed, closet and working table. In nearby is located Tesco Express and Lidl. Room is otočená towards to the "court", čiže is tam zaručený kľud. Do write správy.

Dám do prenájmu samostatnú nepriechodnú izbu v 3i byte vhodnú pre jednu osobu. Izba je zariadená skriňou, 140 cm posteľou, stolíkom a policou. Byt sa nachádza na začiatku Petržalky, Bulíkova ul., v blízkosti ekonomickej univerzity. Jadro je delené na samostatnú kúpeľňu a WC. Byt má veľkú zasklenú loggiu, veľkú vybavenú kuchyňu, pivnicu. V okolí Tesco, LIDL a ľahká dostupnosť všade do mesta. Mesačné nájomné s energiami a internetom 230 €. Depozit 1 mes. nájom. Nasťahovanie možné ihneď.

Rozloha izby: 12m2

Mesačný nájom s energiami a internetom: 230 €

Vratný depozit: 230 €

Ulica: Bulíkova

Na byte zatiaľ bývajú dvaja pracujúci chalani vo veku 25-30 rokov, každý má samostatnú izbu. Hľadáme pohodového človeka, ktorý sa vie normálne správať a vie za sebou aj občas upratať. Byt je plne vybavený, v ponúkanej izbe sa nachádza posteľ, skriňa a pracovný stôl. V blízkosti sa nachádza Tesco Express a Lidl. Izba je otočená smerom do "dvora", čiže je tam zaručený kľud. Píšte správy.

Vo zvolenom okruhu sme našli 0 izieb.

Skús zmeniť vyhľadávacie kritériá alebo okruh vyhľadávania.

Bookmarked roomsflatsspolubývajúci